Asiakkaat

Olemme menestyksekkäästi toimittaneet IT-ratkaisuja lukuisille eri organisaatioille. Lue, mitä muut ovat mieltä palveluistamme ja tutustu case-kuvauksiin alla.

Case-kuvaukset

Case: Lappset Group
Case: Agnico Eagle Kittilä Mine

Asiakkaidemme kommentteja

"Jo pitkään kestäneen yhteistyön aikana Dihtor Oy on jatkuvasti kyennyt osoittamaan kyvykkyytensä toimia luotettavasti, ketterästi sekä asiakasta kuunnellen hyvällä laatutasolla. He ymmärtävät roolinsa osana konsernimme toimintaa ja siksikin saamamme palvelu heiltä on tehokasta ja riittävästi personoitua."

Hannu Vaara
Tietohallinto- ja laatupäällikkö
Napapiirin Energia ja Vesi Oy

"Dihtorin asiantuntijoiden tuottama palvelu ja osaaminen ovat olleet meille todella tärkeitä. He tarjosivat meille paikallisena toimijana apua myös tämän mittavan uudistushankkeen osalta, ja kartoittivat tarpeisiimme parhaiten soveltuvan ratkaisun. Uuden ympäristön tarjoama suorituskyky on ollut riittävää, ja se on toiminut ongelmitta."

Sami Ruopsa
IT & Automation General Supervisor
Agnico Eagle Kittilä Mine

"Luotettava – Turvallinen – Vaivaton – Tehokas” on asiakaslupauksemme ja samoja asioita vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme. Dihtor Oy:ltä saamme tietotekniikkapalvelut ja -laitteet asettamiemme kriteerien mukaisesti.

Pertti Heikkinen
Heikkinen & Puljula Oy

"Vihdoin ammattimaista yritysasiakaspalvelua Rovaniemellä. Erinomainen asiakaspalvelu ja tietotaito. Dihtor Oy ratkaisi todella nopeasti majoitusliikkeemme WLAN verkon ongelman, jonka kanssa aikaisempi toimittajamme on paininut 1,5 vuotta ilman ratkaisua."

Marko Jääskö
Santa Claus Holiday Village

"Ulkoistettuamme uusien koneiden esiasennukset sekä loppukäyttäjän luona tapahtuvan asennuksen Dihtor Oy:lle, työasemien ja kannettavien käyttöönotosta on tullut nopeaa ja vaivatonta. Heiltä saamamme palvelut ovat erinomainen lisäresurssi omalle IT-yksiköllemme."

Vesa Takala
IT Team Leader, Lappset Group

"Dihtorin kautta olemme saaneet kokonaisvaltaisen ratkaisun tietotekniikkaongelmiimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Dihtorin suorittamiin asennuksiin sekä heiltä hankkimiimme laitteisiin, koska Dihtor ymmärtää tarpeemme."

Jukka Haukkala
Talousjohtaja, Lapland Hotels

"Saamamme palvelu Dihtor Oy:ltä on ollut aina nopeaa ja tehokasta. Ostamamme koneet ovat toimineet moitteettomasti koko ajan ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun ja laitteisiin."

Kari Pauna
Roin Tili- ja Veropalvelut Ky

"Dihtor Oy on toimittanut ja asentanut meille IT-laitteistoja kannettavista palvelimiin. Olemme myös ulkoistaneet laitteistomme ylläpidon heille, mikä tehostaa omaa toimintaamme kun voimme itse keskittyä ydinbisnekseemme."

Kari-Pekka Uurtamo
Toimitusjohtaja, Noreca Oy

 

"Saamamme palvelu Dihtor Oy:ltä on ollut aina nopeaa ja tehokasta. Ostamamme koneet ovat toimineet moitteettomasti koko ajan ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun ja laitteisiin."

Kari Pauna
Roin Tili- ja Veropalvelut Ky